PRESENTACIÓ

El pròxim dijous dia 7 de novembre, a les 20.30 h, el Serrat del Figaró de Taradell es convertirà en l’escenari perfecte per gaudir d’una gastronomia excel·lent tot ajudant a fer realitat els somnis de moltes persones. La fusió de la gastronomia i la solidaritat en una Vetllada única i singular.
 

SOPAR SOLIDARI EN BENEFICI DE

La Vetllada de Cuina Solidària és una oportunitat única per als amants de la bona cuina que, a més a més, tenen ganes d’ajudar a millorar la vida d’aquelles persones que més ho necessiten.
 
La iniciativa va néixer ara fa set anys, a partir de la inquietud de l’associació de Cuiners Solidaris d’Osona, el Ripollès i la Selva, oferint una proposta gastronòmica a partir de 15 tapes per a 400 comensals. Tots els assistents a la Vetllada fan un donatiu de 35 euros, a excepció d’algunes persones que hi contribueixen amb 150 euros. Gràcies a tots els diners recaptats durant la Vetllada d’enguany es podran fer realitat 4 projectes socials:

 

FEM XARXA

Promogut per Càritas i amb l’objectiu d’ajudar joves en situacions complexes.
 

MIRADES FELICES

De la Fundació Josep Comas i que se centra a generar cadenes de confiança i xarxa en col·lectius de vulnerabilitat.

 

DONES AMB BECA ECONÒMICA

Ideat pel Casal Claret i que beneficia les dones en alt risc d’exclusió social.

 

MECENATGE TERAPÈUTIC PER A INFANTS I JOVES

Impulsat per la Fundació MAP del Ripollès i que permet que famílies necessitades puguin accedir a sessions de psicologia, logopèdia, fisioteràpia i reforç escolar especialitzat.